tisdag, februari 16

Min trolle bolle bu


Min sötaste son provsitter sin tripp trapp för första gången.

Arthur är en så härlig liten krabat just nu så jag bara måste skriva om honom. Vi köpte sen en tripp trapp, fick lite rabattkuponger till Stockman och använde bröllopspresentkort och doppengar så det blev inte alltför dyrt. De har gjort ett nytt babyset och hela är av plast och så är det mera trångt. Vet inte riktigt vilket jag tycker mera om. Men en fin stol har vi iaf.

Arthur försöker ta sig framåt men så bra går det inte, som tur tycker jag, men han är väldigt irriterad över det. Det gör att han vill träna på natten och vänder sig för att sova på mage, eller rättare sagt knäna, och så skuffar han sig framåt in i spjälarna och sen blir han lessen. Det positiva med våra nätter är att han nu i ca 1 veckas tid endast ätit två gånger per natt (en gång var det 3) och då halv 1-tiden och sen igen 5-tiden. Däremellan när han vaknat har jag bara lyft honom till vår säng och han har genast somnat om.

Han har just börjat få ett tredje mål om dagen som från och med idag innebär gröt blandat i ersättning på kvällen. Idag åt han till lunch 1 burk grönsaker och som eftermiddagsmål 1 burk äppel. Min största oro är att han inte får i sig tillräckligt med mjölk för han är så ointresserad av bröstet...Men ammar nog ännu ca 7 gånger per dygn.

2 kommentarer:

Nonnu Neuloja sa...

Han är så vacker :)
hur har det gått med kiinteiden aloitus?
Vad allt har ni redan smakat?

Hoppas han tänker ålla sig i den nya natt rytmen :)

Michaela sa...

Jag hoppas det också, härligt att inte behöva amma varannan timme på natten!

Det går jättebra med fast föda, han äter med god aptit alltsom oftast. Han har fått potatis, plommon, morot, batat, päron, majs, äppel, broccoli och nu också havregröt (i den ordningen)