fredag, februari 12

Rörlig baby

Har väldigt lite egen blogglust nu och är mera inne på att läsa andras bloggar, men ska ändå uppdatera lite, eller mycket blir det säkert ändå.

Vi är i Pojo med Arthur hemma hos min mamma, Micke är på kryssning med skolkompisar. På söndag har jag och Micke varit gifta i ett år. Helt galet egentligen. Och helt säkert tuffaste året i våra liv hittills. Vi ska fira genom att gå på babysim med Arthur och sen kanske ha lite vin å tapas kväll hemma.

I Arthurs liv har skett oönskad utveckling. Han rör sig framåt, och det är något som jag som hans mamma inte gillar. Jag vill ha en liten orörlig baby. Nu har jag en stor rörlig baby. Igår efter badet, som han var helt galen i och bara sprattla, sparka o slog i, låg han naken i den utbeddbara soffan och vände sig först till mage och därefter genom att lyfta benen under magen och sparka framåt lykades han åla sig runt skötunderlaget, totalt en sträcka på åtminstone 1 meter. Jag var chockad, int ska ju såhär små pojkar kunna göra sånt. Hoppas han glömmer det.

1 kommentar:

J sa...

Sjukt hur tiden går snabbt.
grattis till redan 1 år. :D
ert bröllop var nog det bästa ever !
kram :)