fredag, februari 26

Arthur och kläder

Gick igenom lite gamla blogginlägg och hittade dethär inlägget. Här ville jag köpa kragskjorta och väst åt Arthur. Lite visste jag om hur man praktiskt klär småbarn. Nu är det nog inte det första jag sku köpa åt honom. Egentligen behöver man ju inte så mycket kläder, men nu när han har börjat äta fast mat lyckas han nog klotta rätt mycket på sig, speciellt morot som inte lossar så lätt. Därför tycker jag att det är kiva med rätt billiga bodyn från typ HM, Lindex eller från Loppis som inte måste hållas fina så länge. De kan man också med gott samvete sätta i en UFF låda.

Jag klär honom helst i mjuka byxor eller strumpbyxor och bodyn för det tror jag att är bekvämast för honom och i de är han mest rörlig och det är enklast att byta blöja med bara byxor. För mig har det inte så jättestor skillnad vilken färg kläderna har eller hur de ser ut, men ofta har han blått eller grått på sig. Han är ren storlek 74 (vissa 68 bodyn går) och har alltså på 5 månader gått över 4 storlekar, på sockor är han inne på 3e storleken.


Igår shoppa jag lite nya kläder åt honom. 3-pack bodyn från HM för 10 euro och ett par härliga jättemjuka jeansliknanade byxor för 7-8 euro från Lindex. Är faktiskt nöjd med byxorna för de ser byxiga ut men är helt som mjukisbyxor.

Inga kommentarer: