tisdag, november 9

Äntligen internet

Vi har flyttat och vårt nya internet har inte ännu kommit igång. Suck! 3 dagar utan internet är alltför länge.

Vi trivs bra i vår nya lägenhet fast där ännu är lite kaos, det är så rymligt. Vi har på flit gjort så att där finns spring och lekutrymme och det är så skönt. Lite städande ska vi ännu göra i andra lägenheten men annars är det klart.

Arthur var ensam med mamma i Pojo lördag-söndag natten och det hade ju gått helt bra. Själv hade jag inte ens tid att fundera över det eftersom speciellt uppbyggande av vår säng på lördag kväll tog alltför länge. Men nu är Arthur helt som en annan unge. Och det är ju stressande att ha flytta och så, men han har väl fått nån slags vilja och om han vill nåt så använder han kroppen för att få det. Om han tex i Ikea ska se på brandsläckaren men inte får så slänger han sig så att han blir och sitta på golvet. Ja, nu ska jag photoshopa.

En sak till, jag känner en liten, liten magväxning, sådär i hårt under napan. Konstigt. Är inte alls förberedd, tycker mera att vi är sinnessjuka med ett till barn snart (och så får man inte säga). Nå. Nu är det första 15 veckorna förbi. Vart far tiden?

2 kommentarer:

Pia sa...

Oj så roligt att flyyta! Eller tja, inte kanske just flyttandet, men sen när det är färdigt... Lägg gärna upp lite bilder så vi år se nya hemmet :)

Michaela sa...

Joo, när det färdigt är det roligt, måste bara vara noggrann att inte lämna nåt halvfärdigt för det blir sen aldrig fixat. Ska nog lägga upp lite bilder på vårt nya utrymme.