måndag, november 29

Sötisen

Arthur har en favorittidning, det är en tidning med en massa leksaker för barn. Vi brukar i den titta på mjukishundarna, ekorrarna, barbapapana och allt annat man borde köpa till jul. Sen finns där också små ritade bilder, tex julklappar och djur med tomtemössor.

Sen peka jag på julklappen och sa julklapp och så börja den lilla sötisen klappa. Så varje gång vi pekar på julklapp så klappar han nu.

Annars så är han igen varit lite charmigare, vi väljer våra strider och det att han drar ut allt från min plånbok är inte så farligt eller att han tvättar tänderna i hela huset, alla har det bara så mycket lättare. Men vissa besvikelser måst han tyvärr tåla, som att man inte kan ta bort korken på jaffa flaskan, för då sku ju allt rinna ut.

Och sen kan han nu somna själv, man ska vara där och det tar en tid, men han behöver ingen pajning, sång eller hårdragande för att somna somna. Det är bara före han kommer till somna somna stadiet som han måste stiga upp en miljon gånger och sånt tar tid. Men man kan ju inte somna på kommando så bra såhär.

Och ja, nu är han 1 år och 2 månader.

Inga kommentarer: