lördag, november 27

Trevlig lillajul




Vi börja firande med lite räksmörgås och därefter var det dags för lite kalkon med några lådor. Arthur deltog i firande ända tills han smakat två skedor av lådorna och sen steg han upp i tripp trappen och sen var det slut. Sen gick han och åka på blöjpaketet.

Rödkindad som aldrig är han när vi var ute en stund för att vänja oss vid vintern och vinterkläderna och att röra sig ut med mycket kläder på. Gick sådär.

Annars så har vårt charmigaste lilla troll gått och blivit utbytt. Han är skrikig och inne i nån kris, eller så måst det ju vara, längesen det krisa sist. Vad har 1 år 2 månaders för kris?

Han blir så jättearg och skrikig genast han inte får som han vill och om nånting inget funkar. Han börjar väl känna egen vilja och besvikelse och vet inte riktigt hur det ska tacklas. Så vi ska fösöka vara förståndiga nu, inte tappa nerverna, och krama och trösta fast det han skriker åt är hur löjligt som helst.

2 kommentarer:

Eva - Kakkakaffe sa...

Här har vi krisat länge redan. Jag skojar inte om jag säger att fröken C gråter ett femton-tjugotal gånger om dagen. För att man inte får gå in på wc, för att man inte får äta smörgås på golvet, för att hon tappar något, för att hon faller och för tusen andra saker.

Jag frågar, på begäran av en vän, varifrån köpte ni era Bumgenius? Visst köpte ni många på en gång och på så sätt blev det en aning billigare?

Michaela sa...

Oj vad jobbigt. Just så är det här nu också. Skrik åt exakt allt, börjar ju tro att han har nåt fel. Tutten håller ljudnivån lägre, men tycker det känns dumt att alltid ge tutt för att tysta ungen och inte bara tillåta honom ha det jobbigt.

Och ja, om bumgenius så köpte vi 6 och så fick man en gratis, men det var för länge sen och det var då vaippatalo som hade det erbjudandet