lördag, mars 3

Eftermiddag i början av mars


När jag äntligen fått Arthur väckt (han är helt omöjlig att väcka!) och i honom lite mellanmål så gick vi ut på gården och plojska. Sander hade på sig riktiga skor för första gången, ett par gummistövlar. Det var inte så lätt att gå för honom då det var ishalt. Så istället simma han i största vattenpölen tills vantarna var helt genomsura.

När Micke kom hem så fick jag ett paket med jättefint innehåll. Ska sätta dem i mitt armband. Och det var dessutom så bra berlocker, flygplan är så jag och barnvagnen symboliserar säkert Sander. Har en tutt från förr som var från Arthur.

Sen for Micke och Arthur och simma. Vi sku alla fara men Sander diarrear. Så jag blev hemma med honom och böt typ 20 blöjor. Samtidigt gick jag igenom barnens kläder, gjorde lite utrymme i skåpen, städa upp lekrummet och omplacera saker. Sander fick träna på att gå med Arthurs gamla skor (hans andra skor, de första börjar vara för tighta) och det var inget problem, nu sku snön bara få smälta. Sander har ett metallbilhjul i munnen. Imorgon blir han 10 månader.

Inga kommentarer: