tisdag, mars 20

Skorpan klockan 04.00

Vår natt. En natt då Sander för omväxling sovit bra och inte ätit nåt.

21.20 Sander somnar
21.30 Jag och Arthur somnar i vår säng. Var trött själv och orka inte vänta tills han somnat. Han var dessutom sjukt kramsjuk och närhetssjuk så han fick somna i vår säng.
00.04 Sander ylar från sin säng. Sätter i tutten men hjälper inte. Lyfter upp honom och märker att hans fot hade fastnat i spjälorna. Vaggar honom lite i famnen och lägger honom ner i vår säng på min andra sida.
01.20 Arthur säger att han behöver kisa. Vi stiger upp och går på pottan.
04.00 Arthur börjar skrika efter skorpa från vår säng. Förhandlar där med honom om saken och säger att han får gå i egen säng om han ska ha skorpa att i vår säng äter han det inte. Han går i egen säng och jag söker skorpan. Sen ylar han om smör. Sätter smör på och för tillbaka. Allt så att han ska hållas tyst och inte väcka Sander. Han äter inte skorpan utan ligger brevid den och beodrar mig att sitta på stolen. Jag sitter på sängen och han somnar snabbt om, utan att ens ha rört skorpan.
04.25 Arthur störttjuter för att jag inte sitter på stolen. Lugnar honom och han somnar genast om.
04.40 Sander sover oroligt och fastnar med handen mellan sängen och väggen, pajning och tutt lugnar inte. Väcker Micke som får ta honom i famn och vagga. Han somnar lugnt om och jag pajar honom lite när Micke lägger ner honom brevid mig.
06.32 Väcker Micke och konstaterar att han blir försenad till jobbet. Han svär och funderar vad som är fel med hans telefon.
06.55 Arthur vaknar och ska se på prinsessan.
07.10 Sander vaknar och dagen börjar.

Inga kommentarer: