söndag, mars 4

TenavaTohinat

Jag är så otroligt glad över att jag bestämde mig för att vara hurtig och gå till Tenava-tohinat. Det var liksom så mycket bättre än jag nånsin kunnat föreställa mig. Där fanns 4 salar (megastora salar dessutom) till barnens förfogande. En var för mindre barn med en massa, massa mjuka saker som klossar, bollar, madrasser, tunnlar, banor och hela golvet var mjukt. En var för större barn med rep, bock, trampoliner, klätterställningar och megastor madrass. En var med ballonger, slå-mailor, bollar, ärtpåsar och 10 mjuka hästgunghästar. Sen var ännu en sal med bollar, mål och en inhägnad sählysida med massa bollar och mailor. Och allt för priset av 2 år/barn över 1 år.

Nästa gång om 1 månad igen och dit ska vi så fara. Men då får Micke gärna komma med för nu blev oftast Sanders lekar avbrytna när vi fick springa efter Arthur. Och Sander gilla det jättemycket, han var så salig. Det var ju Arthur med och jag blev riktigt rörd när jag såg honom ensam där bland alla andra barnen jaga en boll med sählymailan och han var så nöjd. Så bäst.

Och motionerande då. Totalt 8 km skuffande på 50 kg gick mycket bättre än tänkt. Troligtvis för att solen sken från klarblå himmel och det var ännu några minusgrader och för att Sander sov ditvägen och båda sov hemvägen. Men imorgon kan jag nog säkert inte gå mera. Lite tragiskt att min kondition är så dålig att 8 km promenad med vagn ses som en stor "achievment", men det var det för mig.

Inga kommentarer: