lördag, maj 5

1 årsdagen i bilder

Vi packa in Sanders mopo i en filt. Han gilla den. När Arthur försökte röra den så skrek han för det var hans. Vad 1 åringar förstår mycket. Den var ju hans!
Mera paket. En plastskottkärra. Och en plastlastbil. Och en plastbåt. Och pussel. Och skjorta. Och bok.

 Försök till mamma-barnbild. Jee.
 Mera paket. Arthur hjälpte. Och Arthur förstod att det var Sanders dag. Fast lite önska han att han idag sku ha födelsedag. Men vi titta på bilder från hans födelsedagar.

Jag tycker om att ha städigt hus där allt är på rätt ställe och allt är städigt. Men det gör mig så enormt stressad. Sen torsdag har jag försökt hålla huset städat och jag blir sen helt galen på barnen när de bara klottar eller drar ut alla böcker eller häller ut alla leksaker. Därför är jag lyckligare när det är småråddigt hela tiden, då kan det få göra det och jag behöver inte bry mig eller bli upprörd. Men sen när de flyttar bort hemifrån. Då ska det vara städigt och allt ska vara på egen plats.

 Vi bjöd på fruktig skink pastasallad, matig broilerkorngrynssallad och ugnsbaguetter. Sen hade vi bakat havreflarn och så hade vi frysbulla. Jag tycker inte om att baka bulla och mina blir alltid så torra. Det var gott och lätt med frysbulla. Som kaka hade jag gjort en vitchoklad-dajm kaka, men jag tyckte inte den var god. Kan hända att det var för att jag använda vaniljikvarg och jag kom på att jag inte tycker om den. Vi sku ha samma saker båda dagarna men igår efter att barnen somna laga jag en vanilj blåbärskaka istället, hoppas den är bättre. Grädde, vitchoklad, dajm och vaniljkvarg blev bara för mycket och jag börja må illa efter några skedar. Jag lagar oftast något helt nytt för fester, nåt jag kanske inte borde göra.

 1 åringen. Arthur hjälpte blåsa.

 Jätte lyckat syskonfoto från klubben.

 Snart är det dags för nästa fest. Tycker om att få gäster, men gillar inte att man får städa samma sak 1000 gånger. Som Sander idag. Drog en miljon gånger ut matstolen och klättra upp på matbordet för att ta popcorn och russin och nötter. Förstås fällde han ju ut skålen till slut å.

4 kommentarer:

hanna sa...

Grattis Sander!
Och Michaela: hellre lite skit i knutarna än ett rent helvete :)

Michaela sa...

Va fint sagt! Det kan bli mitt nya motto.

Anonym sa...

Grattis till ett åringen! Hoppas han njöt i fullan drag :)

Michaela sa...

Det gjorde han nog, i alla fall när han fick kaka och när han smygåt en massa popcorn =)