söndag, maj 6

1 timme!

Vi överlevde allt kalasande och det var faktiskt jätteroligt igår igen. Arthur blev mindre sockerfull än dagen före och kakan smaka bättre.

Och idag for jag på länk efter att jag några timmar hållit på med slutarbete. Idag blev det en hel timmes länk. Helt otroligt att jag orka jogga i en timme. Och det kändes också skönt hela tiden. Älskar såna länkar. Hoppas så att min iver håller i sig. Mår jättebra av det.

Men nu lite mera excel lekande och så ska jag och Arthur på simklubb ikväll. Och om två veckor är vi i Sicilien.

3 kommentarer:

Jill sa...

Vad roligt att det känns bra! En timme är jättefint, grattis. Kom ihåg känslan när det känns lätt de gånger det är tuffare.

Michaela sa...

Tack! Såg att du sprungit halvmaratonet helt jättesnabbt, kan inte ännu förstå att nån orkar springa så långt och snabbt.

Men jo, alla dagar är ju inte lika sköna. Men har ren nu märkt att dagar då jag ätit bra mat med passlig tid före länken och då jag inte är helt dödsslut eller utmattad, så är länkarna ganska sköna. Och idag beslöt jag mig också för att kolla minimalt på klockan och det var först effektivt.

Jill sa...

Jag tror att ju mer man stirrar på klockan desto trögare känns det. Fokusera istället på fåglarna, vinden, löver eller någon snygg man, så går tiden fort :)

Jag har tränat löpning länge, om du skulle bestämma dig för att göra samma sak skulle du också klara det. Allt har sin tid, om man vill.