söndag, maj 13

Bilderna

 Tog fram kameran för att fota mitt morgonmål. Smörgås, kaffe, juice och mango, jordgubbar och ananas. I samma veva jag sku fota sträckte sig två händer fram.

 Och 5 sekunder senare hade jag ingen smörgås mera... Och jag fick brickan till sängen, men Micke konstatera genast att det inte blir till nåt så jag drack bara juice där och öppna paketet. (fan att det försvann!)
 Urgod juice och till och med kaka. (Okej, jag kanske råka skriva en liten, liten lapp med vinkar om vad som sku vara gott som morsdagsmorgonmål, men det var bara typ: frukt, bröd, kaka, juice. En gång fick jag chokladflingor och mjölk till morgonmål i sängen. Och jag hatar översött som enda morgonmål).
Jättefin dag. Sov 2 timmar på dagen och sörjde mitt halsband. Micke sörjde det inte så mycket, han var mest nöjd med att han lyckats med morsdagsfixande och att göra mig glad. Och nu låter det som att jag är jättekrävande. Så är det inte. Men t.ex. min första morsdag så vakna Arthur tidigt och då kom han på att han höll på att bli sjuk och jag fick stiga upp...

Inga kommentarer: