fredag, maj 18

Spännande

Imorgon kväll klockan 20.35 borde vårt flyg mot Trapani, Sicilien, lyfta. Landa borde vi göra 23.30. Jag har beställt en taxi som söker oss från fältet och som sedan skall köra oss till vår lägenhet. Men lite spännande och nervöst är det ändå. Tänk om taxin glömt eller är försenad, tänk om lägenheten inte finns och tänk om vi inte får nycklarna dit så sent på natten. Utan barnen sku det ju inte vara nåt problem om nåt går snett, men med barnen så står jag helst inte på Trapani flygfält klockan 12 på natten och inte vet vart vi ska ta vägen. Ska ännu kolla lediga hotell, ifall att...

Men annars har jag inte alls hunnit fundera på vår resa än. För några dagar sen konstatera jag att det är riktigt just vi far men har inte orkat börja fundera påriktigt före idag. För Egypten förberedda jag mig hur länge som helst men då var jag också mera ensam (=utan Micke) och sen var det inte Europa. Italien känns ändå nära och jag hoppas allt som vi behöver finns i butikerna.

Det som jag är mest orolig över är 2 h bilresan till Tammerfors. Men om Sander somnar som han alltid gör så kommer det också att gå bra. Ska bli roligt att se nåt nytt och komma lite bort.

Inga kommentarer: