lördag, maj 26

Jag hjärta Sicilien

We are back from Sicily! Och jag är så kär i Sicilien. Så otroligt vackert. Supergod mat: pasta, pizza, glass, antipaston, bröd... Resan var jättelyckad. Det var arbetsamt men otroligt givande. Vi var hela tiden igång och fast vi inte var så var det full fart på. Barnen sov bara samtidigt i bilen och allas dygnsrytm är helt upp och ner.

Glass i stora lass varje dag åt alla. Arthurs favorit var jordgubb och stratciatella.


Finaste Sander och Medelhavet (eller karibiska havet eller indiska havet som Micke föreslog när jag simma =))

Full action hela tiden. Micke försöker raka sig och det är bara bus, hopp och härjande. Pojkarna har nog njutit så av att få vara med pappa så mycket.

Ska dokumentera hela resan senare för vill ha det som minne, men nu ska jag titta på Eurovision. Blir galen om Loreen inte vinner, vet inte hur jag sku klara av den besvikelsen. Hon måste ju vinna!!!

Och om hemresan ännu. Flyget gick ok, Sander sov i 2 timmar och Arthur var nu hyper i 4 timmar för han hade sovit alltför lite de senaste dygnen. Men bilresan. Fy farao! I 1 h 40 min har Sander on-off ylat och gråtit. Jag har gett leksaker och pajat och tröstat och suckat och svurit över att han fick sova i flyget hur länge han ville. Till slut fick jag hoppa på kappsäkcen och sitta på livsfarligt sätt så att han kunde se mig och då kunde han äntligen lugna sig och sen somna, 10 minuter före hemmet. Jag gillar inte bilar och småbarn.

Inga kommentarer: