torsdag, maj 3

Dagar i Lojo

Förutom att minnas dagen för ett år sen och vara nostalgisk så har jag idag städat. Sen har jag varit ute på förmiddagen och kvällen med barnen och Micke var på eftermiddagen före han for på nattjobb. Jag älskar våren och att kunna vara ute nästan hela tiden. Och här är det så bra att vara ute. Jag var också på länk på dagen till Liessaari. Jag gillar Lojo mer och mer för varje dag som går. Jag vill gärna bo utomlands i nåt skede av livet men annars tror jag faktiskt att jag sku kunna bo i Lojo länge, länge. Nära sjön. Allt kring Lojo sjö är så fint. Jag är faktikst helt jättenöjd med Lojo som boplats.

Sen har jag lagat mat idag. Tvättat kläder. Satt på diskmaskin och tömt diskmaskin och lagat en vitchoklad-dajmkaka. Tittat några minuter på Idols med Arthur och Sander. Läst en massa sagor, speciellt Tippen. Sander älskar det.

Och nu ska jag gå i sängen och sova brevid Arthur (när Micke är borta natten får han somna där). Imorgon får Sander sin mopo och sen far vi på sagostund. På dagen ska jag laga sallader, grädda färdiga frysta bullar och städa lite till.

Och det allra, allra bästa. Efter denhär natturen så är Micke föräldraledig i 3 veckor.

Inga kommentarer: