söndag, september 23

3 års kalas

Vi gav ett kids-wood parkeringshus, simglasögon, pennor och denhär grävmaskinen. Om den har han och Sander stridit hela dagen och Arthur har gått omkring och berättat hur mycket han tycker om den.

Av mamma fick Arthur sjörövargrejer.

Mitt mästerverk! Perfekt blev det inte, men jag är nöjd. Tid tog det och jag tappa så nerverna. Ofta. God var den nog också men jätte tung. Hela kakan var bara choklad och innehöll 1 kg smör. Det var typ mockarutskaka med smör-florsocker-kakao kräm.


3 ljus.





Jag hade nya byxor som var sjukt irriterande och alltför låga. Nåt jag inte märkte när jag prova dem.

 Mitt livs första smörgåstårta.





Egentligen är det ju imorgon Arthur är född, men idag var det söndag och det passa bra för kalas så vi har kört med att det är Arthurs födelsedag idag. Och idag är han firad. Jag är helt slut nu. Det har sovits dåligt i några nätter nu och idag har jag stått i köket från 8.30 till 15.00 med endast en paus för dusch (hade nog inte tänkt att det sku ta så länge...). Men jag tyckte att allt blev gott och Arthur var nöjd med sin kaka, eller i alla fall nästan, på kvällen sa han att nåt hade fattas.

Arthur fyllde 3 år ja. Och idag har nog 3 åringen visat sin 3 årssida. Han ville inte ha någo gäster hit (har han gnällt hela morgonen), han ville inte säga grattis, han ville inte att man sku sjunga åt honom, han ville inte prova sin sjörövarmantel, han vägra tacka för sina gåvor och inte sku han äta nåt av sin chokladkaka... Han åt bara kanonerna som var choklad och lakritsstång (hans första godisar). Men han är nog ändå oftast rätt lätt att vara med bara man lyssnar på honom och inser när det inte är värt att strida om nåt. Han lyssnar någorlunda när man förklarar och ibland förstår han också, ibland inte.

Inga kommentarer: