lördag, september 8

Lördagsmys









Bilder säger mer än tusen ord. Och efter det här blev det bastu för hela familjen vilket faktiskt vara länge och var helt roligt. Ja, eller ända tills barnen ville bada badkar och jag satt ner mig på golvet med dem och Micke just då ville ha mera vatten till bastun. Och inget fel i det om vattnet sku ha varit slut för honom, men det var det inte!!! Och jag blev ju irriterad för jag satt just ner och det var onödigt men han tyckte igen att "han också alltid får stiga upp när han sätter ner sig". Nåja. Arthur konstatera att man inte får gräla i bastun när barnen är med och så var det slut på det.

Men sen blev det igen lugnt och fridfullt och vi satt i soffan och åt popcorn och titta på konstiga tv program och åt lite chokladbollar (2 på man åt barnen) och sen var kvällen slut. Och mamma kom och jag fick nyaste kodin kuvalehti. Nu ska vi vara hundvakt i 4 dagar för hon far till Lissabon.

4 kommentarer:

Eva sa...

Alltså när blev dina barn tvillingar?

Michaela sa...

En granne fråga faktiskt idag om de var tvillingar och det var en riktigt seriös fråga dessutom. Då är nog ännu Sander havla huvudet kortare... Jag igen tycker nog att de inte alls påminner om varann.

mammaspring.com sa...

Haha... älskar bilderna!! Kladdigt, men gott!!

Michaela sa...

Som tur var gick vi i bastun direkt efter att dem togs, sku nog annars inte tillåtit riktigt så mycket klott...