tisdag, november 25

Beslutsångest

Som jag skrivit nångång tidigare här på bloggen så är jag en sån som vill göra det bästa beslutet i alla situtationer. Jag försöker ta allt i beaktande och se saker från alla håll och sen på basen av det göra det bästa beslutet.

Men problemet med beslut är att man måste veta vad man vill och sen kunna väga allt mot sig. Just nu vet ingen av oss vad vi vill med boende än att det ska vara större och ha 2 wc:n och ha förvaringsutrymme.

Men läget. Skolväg måste beaktas. Vad man kan göra i närheten är eventuellt relevant (vi har ju ändå 2 bilar så kanske inte måste). Just nu ser vi på nåt som är ca 2 km från barnens kommande skola och det sku ju på det sättet vara fint. Men det sku sen igen få vara lite närmare motorvägen till stan.

Och sen har jag ju alltid tänkt att man ska ha nåt så billigt som möjligt så att man sen kan göra nåt annat och inte bara betala lån. Men nu sku jag inte villa göra om denhär rumban om några år. Och jag tycker ju inte att alla barn måste ha egna rum men sen tycker jag nog ändå att en egen vrå måste en 7-8 åring ha (och dit är det bara 2 år!). Sen så vill jag ju ha ett stort matbord så att man ryms många omkring det också under vardagar. Så kanske det ändå är fiffigt med nåt stort. Men då är ju frågan om varifrån man tar pengarna. Just nu är det ju mera tight men om 2 år då jag är klar med skolan så måste jag ha ett jobb och jag vill också börja jobba då. Så det är ju inte länge tight, men nu behöver vi pengarna!

Sen så har jag typ denna vecka på mig att bestämma nåt, annars är det bara fiffigast att försöka hitta nån hyresbostad. Billigt och bra sku ju huset få vara men det är ju lite svåra krav.

Inga kommentarer: