söndag, november 9

Farsdag och pizzajul

Vi hade smygbakat en kladdkaka i veckan. Jag fick (som tur) äta upp all mango själv.

Bacon, ägg, pålägg, juice och nybakta semlor och blåmögelost åt Micke.
Vi fira farsdag med brakfrukost och superlunch. Till lunch åt vi vitlökspotatis och inrefile med pepparfärskost. Typ det godaste som finns. Vi äter sällan, sällan biff för jag är snål och rött kött är ju inte så bra, men så sjukt gott var det ju nog.

Nå, mina kink-ungar förstod ju inte alls sig på det och smaka bara lite (för Arthur under mycket tvång och utpressning). Så jag fråga vad vi borde ha på julbordet så att de sku äta. Och då svara ju Arthur "nå pizza förstås!"... Dagismaten smakar alltid gott men det som jag gör så är det nog väldigt selektvit med. Och salladen äter de ju alltid, och råa grönskaer, men sen maten går dåligt ner.

Och barnen hade gjort fina dagisgåvor, en handavtryck av Sander och en nyckelring av kulor av Arthur. Men intervjun är ändå den roligaste. Sander visste inte vad pappa heter och tyckte bäst om att busa. Arthur tyckte också bäst om att busa med pappa i sängen och tyckte att pappa var bra på att leka med lego och att barnvakta. Och grilla korv. Jag skratta så åt detdär med att barnvkata, visste inte ens att han kan det ordet. Men tydligen så barnvkatar jag också då jag är med dem...Man måste ju vakta barnen!

Och nu är Micke på jobb igen. Men en ytterst lyckad förmiddag idag då vi åt lunch först klockan 1 och alla sov till över 8. 

Inga kommentarer: