lördag, augusti 8

Kräftis idag

Ikväll ska vi ha kräftskiva hos oss med två andra par. Väldigt vuxet! Så har idag försökt fixat saker i skick, tycker om när allt är klart så att man sen bara kan slappa när gästerna är här.

Igår var jag också social och det var helt härligt. Träffade lite nationalekonomi mänskor på fredagsgrogg och efter det var det spel och shotkväll hos Lee som gällde. Men jag var hemma ren halv 12 och somna genast. Härligt att man som gravid inte behöver ha nån annan vettig orsak att fara hem tidigt än att man är trött.

Laga en kokostoscakaka på shokobotten för kaffet ikväll och den är så sjukt god (fast den har 1dl för lite mjöl, läste receptet lite fel) att ja sku kunna äta upp hela nu. Lite som mockarutor med toscatopping.

2 kommentarer:

Malin sa...

Hej och hälsningar från Mexico! Såg din kommentar på facebook först nu, synd, det skulle ha varit kiva med kaffe. Hade helt glömt bort att du bloggar, det var helt kiva att läsa.

Jag har nu kommit hit till Guadalajara, en "liten" stad med 6 milj. invånare. Kampuset är helt superfint med alla sportfaciliteter man kan tänka sig... Vi har också hittat en fin lägenhet med Ricke och Tomas (2 killar från Hanken). Helt sjukt att man kan få en fin möblerad lägenhet med fyra rum för 600 euro per månad. Det sku va kiva om det sku vara så i Finland också :)

Lycka till med dom sista veckorna :) Sen blir det väl hektiskt... :) Har ni redan funderat på namn åt er småtting?

Ha det bra!

-Malin

Michaela sa...

Ja, jätteliten stad! Kiva att allting har börjat bra, hur löper spanskan?

Namn jaa, nu ha vi ju fundera lite, men inget e ännu helt fastställt, man måst ju lite se hur han ser ut. Men iaf så tänker vi inte ha förnamnet hemligt enda till dopet, så genast när vi bestämt oss får hela världen veta!