fredag, augusti 21

Mitt gamla rum

Mina planer för idag är att för trdje dagen i rad gå igenom mitt gamla rum. Det är 4 år sen jag flyttade hemifrån men ännu finns det massor av mina grejer kvar, och det kommer det också att finnas efteråt, men nu vet jag iaf vad jag har.

Mitt gamla rum har under senaste tiden fungerat som hundens rum, mammas klädrum och förvaringsplats av allt som inte ryms någon annenstans. Ett totalt kaos med andra ord. Igår var vi via Ikea och köpte bokhyllor och förvaringsgrejer och mitt projekt idag är att bygga ihop det och reda upp. Det är roligt eftersom man snabbt ser resultat. Har också hittat en massa gamla barnböcker så vår unge kommer säkert att älska att vara hos sin mormor för våra gamla böcker e så bra! Och cirka 15 år av Kalle Anka... Kalle Anka är bäst!

Graviditetsmässigt mår jag rätt bra, nu är det 37 dagar kvar till beräknad dag, på söndag 5 veckor. Det enda som stör mig är att det gör ont mellan benen (foglossning) speciellt om jag går snabbt, bär något tungt eller har tyngden mera på ena sidan. Utan det sku jag kunna göra allt som tidigare.

Imoron kommer Micke till Pojo och på söndagen ska vi på konfirmations, endast på kaffe eftersom jag bestämt att man inte behöver sitta på hårda kyrkbänkar om man är gravid i 8:e månaden. Ja och annars är jag inte heller värdens fantast av kyrkor och gudstjänster och sånt.

1 kommentar:

Lee sa...

Vitsi Michaela, fatta att du e gravid i åttonde månaden!! Jag längtar oxå så efter Micke jr. :)