söndag, augusti 16

Tråkigt

Nu har jag börjat få tråkigt. Det är snart 1 månad min senaste jobbtur och tills nu har tiden gått helt bra, men vad ska jag göra nu? Ännu 6 veckor till den beräknade dagen och troligtvis går det lite över, så det kan vara upp till 8 veckor innan babyn kommer ut. Hoppas så att allt går bra och att vår baby kommer frisk och kry ut. Kom igen igår på att det kan ju hända att den slutar leva ren inne i magen fast slutet är ganska nära, det är nåt ja inte sku klara av. Vill så ha denhär babyn. Den är ju bäst!

Jaa, igår var vi bara hemma. Jag mest vid datorn och hade tråkigt. Titta lite på tv, mådde dåligt och till slut såg på film. För idag har vi inte heller någo planer. Går sönder, har nästan inget att städa mera heller. Sku villa gå nån kurs nu, göra nåt intelektuellt, men allting börjar först i början av september. Blä. What to do? Det sku ju vara lätt om man hade mycket pengar, man sku tex kunna fara och resa, shoppa och så, men just nu växer pengar inte på träd så spara är vad som gäller. Tråkigt, tråkigare, tråkigast. Tips?

2 kommentarer:

Sofia sa...

Du kan blogga, ett inlägg i timmen:-) Annars skulle jag pyssla (typ sticka eller sy små leksaker i filttyg, till exempel mobil till vagnen), måla om några möbler, låna en massa böcker, lösa korsord, plantera om blommorna (mitt ständigt dåliga samvete) eller ...pussla. Hoppas du hittar på något!

Michaela sa...

Oj. Pussla, det låter så roligt, det ska jag absolut göra! Tack för tipsen, det finns ju alltid nåt man kan göra, men det är bara så svårt att komma på vad..