torsdag, augusti 13

Riktiga foton

Har idag spenderat åtminstone 3 timmar med att gå igenom foton från bröllopet (av 4 olika personer) och från bröllopsresan, nu passligt 6 månader efter bröllopet. Resultatet är att jag beställt 400 foton från ifolot! Men oj vad härligt bröllop vi hade. Så perfekt!


Sen har jag också varit och äta till en koreansk restaurang för första gången med en kompis jag inte sett på cirka 2 år. Efter det titta jag i centrum på lite babykläder, blev galen i mängder av dem, men köpte inget. Sen var det dags för sista familjeförberedelsekursen före förlossningen. Den handla om förlossningen. Vi såg video om det och jessus, blev nog lite skrämd. Hur ska nåt så stort rymmas ut ur mig? Tänker bara förtränga vad jag så så går det bra, men fick nog lite "jag vill inte" fiilis.

1 kommentar:

Jill sa...

Egentligen är det säkert smartare att kolla igenom bilderna ett halvt år senare än direkt efter bröllop. Nu har du kanske fått mera perspektiv på saken, plus att det alltid är skoj att kolla igenom bilder man inte sett på en stund. Och jo, det ser verkligen ut som om ni skulle ha haft ett perfekt bröllop :D