söndag, augusti 30

Kräftisen

Fint veckoslut har det varit igen, trots att jag och Mickes humör inte riktigt gott ihop. Hunger, trötthet, obeslutsamhet är sånt som orsakar oenigheter mellan oss, men sånt e de ibland.

När vi på lördagen kom till Karis blev jag positivt överraskad när vi var på lunch till den nyrenoverade restaurangen Socis. Helt härlig mat och när man bad sallad till fick man en helt jättestor skål med fräch sallad. Och portionerna var tillräckligt stora:


Kräftorna var också jättegoda, har säkert aldrig ätit så mycket som igår. Och mina bordsgrannar åt inte det härligast på kräftan (om man inte räknar med skärten/stjärten (hur stavas det?)), nämligen det gula smöret. Och de flesta kräftor hade massor av det. Så mina bröd var jättesmöriga och goda. Yum.

Joo, och sen hände en väldigt skojig grej. Körde hem min mormor efter att vi skålat för 18 åringen och när jag var på väg tillbaka lyckades jag glömma att svänga in på en väg och trodde att jag var på rätt väg tills jag såg på vägskyltarna alltför långt fram att något var konstigt. Då kom jag på att jag glömt och svänga. Tog cirka 15 minuter längre. Kan väl skylla det på graviditeten...


Fin dukning. Hade egen vinglaska. Faktiskt god, smakar vin för det är vin som man tagit bort alkoholen ifrån.

Efterrättstårta. Mega bit för mig... Sprack efter det. Och me and my man.

Jaa, och eftersom jag nu inte bryr mig så jättemycket om hur mycket jag mera går upp, så avnjöt jag en snickers i tåget på vägen hem. Var så trött, är ännu ganska trött, och därför ser jag så härligt fräch ut. Var hemma halv 3 inatt och det var jag som körde. Vanligtvis sover jag före 11.

Det var det veckoslutet. Idag är det 28 dagar till den beräknade dagen, 4 veckor, så är nu i 9:e graviditetsmånaden. Vi har nu på kvällen byggt ihop den nya spjälsängen, den blev fin, men bågen som jag sytt ser lite konstig ut så är lite missnöjd...

1 kommentar:

Jen sa...

HATA dendär bilden !