torsdag, november 25

Hektsik dag

Här går det hektiskt till och med tanke på att jag ännu är helt snuvi med täppt näsa, sjuk hals och typ ingen röst, så är det inte så trevligt.

Vakna 6.15, går på toaletten, kan inte somna om, stiger upp 7.15 för snart vaknar ändå Arthur å han ska ha mat genast, kokar gröt, har lugn moronmålstid i 1 timme före minimister slutligen vaknar och äter sin gröt, matar, tvättar, väcker Micke, leker med Arthur, går till tvättstugan och tvätta (jaa, vi har inte ännu installerat den jäkla maskinen), städar undan efter moronmålet, söker tvätt, hänger upp samtidigt som jag klär på Arthur som far till familjcafe med Micke, grälar med Micke som jomsar om att skötväskan inte är packad och något annat onödigt, klär på mig själv och nappar en banan på 5 minuter och rusar till bussen.

Från skolan far vi till Keskos centrallager och som tur får vi en bulle där, går intressant rundtur och kommer tillbaka till Arcada och rusar ivär på nästa föreläsning om farliga transporter, på den 15 minuters långa pausen vräker jag i mig en grekisk sallad, och efter föreläsningen diskusion med läraren om ett grupparbete.

Till Hagnäs med spåra och via R-kiosken och söka H&M paket (med 3 klänningar!), in via sokos för att nappa en fleecedräkt åt Arthur (gamla för liten), sku köpa färdigmat från S-market men kön var mega och de hade inget gott, så köpte bara sånt som behövdes hem. Bär tunga kassarna hemåt och kollar in en restaurang i närheten för att få färdig mat, bara skit. Det blåser, rocken har farit sönder, jag har megaont i halsen och alla tunga kassar, springer till närbutiken efter fryst pyttipanna, staplar mig hem och in genom dörren. Arthur kommer springande med en kram och jag kollapsar ihop på golvet och gråter en skvätt. Var så slut bara.

Allt blev bra, vi fick alla mat i oss ohälsosam pyttipanna, titta lite på galna brudar, sen skrev jag skoljuttun i 1 timme tills Arthur bara skrek vid datastolen och efter det hängde jag med en Arthur som tjöt typ konstant, allt var skit och bara bäras i famnen var bra. Micke diska, jag och Arthur läste böcker och nu nattar Micke. Och jag ska fortsätta skriva skoljuttun. Och jag är så trött, så. Och dethär blev megalångt. Var inte meningen. Måste bara skriva av mig.

Jag sku aldrig hinna med ett heltidsjobb och dagissökningar och sånt. Uj vad stressigt.

3 kommentarer:

Pia sa...

Usch vilken dag! Hoppas det blir en bättre dag i morgon :) Kram

Sara sa...

jag tycker att vi har världens mest underbara liv, men det ju just för att vi inte behöver göra så mycket annat än bara vara. jag kan verkligen inte heller förstå hur man baxar in ett heltidsjobb i den här tillvaron -allt skulle ju bli hemskt och jobbigt och galet stressigt?!

Michaela sa...

Imorgon blir det bättre. Får vara hela förmiddagen med mitt troll och sen bara 1,5 h föreläsning. Vi har haft det rätt harmoniskt hittills, så jag är väl ovan, i och med förkylning och flytt har så mycket hopat sig och en massa deadlines närmar, och det att Micke är borta tre dagar nästa vecka hjälper inte situationen.

Men fasar för framtiden, tror nog inte att jag vill jobba heltid, känns att det är för mycket av vad som är viktigt.