tisdag, november 15

Dagar då allt klaffar

Mot biblioteket (som är typ 500 meter ifrån, men Arthur ska bara famnen så han får då vara i vagnen). Sandis fick ny halare från Lindex (var på 40% rabatt), en som tål vind också i jämförelse med mammalådans halare. Han kommer ju nog att vara utanför vagnen också i vintern, vilket Arthur aldrig var. Hoppas bara storlek 80 går hela vintern. Nu var den nog lite, lite säckig och han gilla den inte alls.
Jag hade mina fina crocs på.
Mitt baksällskap.
Sander var gnäll, gnäll när han vakna från tredje tuppluren. Gav fruktpure fast jag nog misstänkte att han inte var hungrig, han åt ändå. Men gnället fortsatte. Skala morot och han blev nöjd. Det är nåt som kliar så i hans mun, och det går så i vågor, ibland kommer smärtan. Och då är morot bara bäst. Han blev genast nöjd.

Idag var en såndär bra och energisk och fin dag. En dag då jag var helt närvarande för barnen. Planen var att jag sku studera på förmiddagen när Micke jobbar kväll, men han var sur och störd och irriterad och trött och gnällig och skrikig, eller nåt, så jag fixa ut oss på morgonen. Och då gick vi och sparka boll och jag lärde Arthur göra mål och så lekte vi i parken och Sander sov så sött hela tiden.

Eftermiddagen var vi till biblioteket, låna en dvd, massa bilböcker och kom hem och läsa. Arthur ska bli astronaut och flyga rymdskepp.

Sen baka vi limpor (mina första nånsin) och en räkpaj och så såg Arthur lite, lite på babar filmen. Han har inte sett nåt på tre dagar för märkte att det gick för långt från vår sida. Alltid när han var klängig eller gnällig eller "i vägen" satt vi honom framför rutan (och han är helt fastklistrad), så det har varit bra att konstatera att man klarar sig utan den helt bra. Sen var båda pojkarna ännu i badkaret före det var dags för sängen.

Och jag bara njöt av allt. Allt var fint och bra och jag kände att jag var på helt rätt ställe. Fast jag och min man inte pratar med varann. Det var nog vädret. SÅ fint så.

Inga kommentarer: