måndag, februari 13

Alla hjärtan

Efter en miljon sjukinlägg så kan jag kan jag ju komma med ett lite positivare.

Imorgon, på alla hjärtans dag, har jag och Micke varit gifta i 3 år. Viihuu.

Och jag hade fixa barnvakt, Micke visste inte ens om det, men nu är ju alla sjuka så hamna avboka det.

Och jag har ett minne av att jag nu i två år sagt att vi ska göra nåt speciellt på bröllopsdagen, första året var det babysim och mat i forum, ifjol verka det inte vara nåt speciellt. I år blir nog inte heller någon höjdare.

Men nästa år, då!

Och, dehär tre åren har nog varit allt annat än lätta, men ändå är jag nog så säker på oss.

Och nu när jag tänker på alla hjärtans dag så kom jag på året i Ecuador. Där är det stort, förstås. Och där hör det till att pojkvännen sjunger serenad nedanför flickans fönster på morgonnatten. Tycker jag mig komma ihåg i alla fall. Fast nu när jag tänker efter låter det skumt... Men tror nog det var så. Stort och hjärtigt var det iaf.

2 kommentarer:

pia sa...

Grattis på bröllopsdagen! Och krya på er! Ssatt just och fundera att gud va jobbigt när våra små varit sjuka turvis (3 veckor sammlagt), men kanske de hade varit jobbigare i alla fall om de varit sjuka samtidigt..

Michaela sa...

Tack! Läste just att ni varit sjuka i 3 veckor och insåg att detta idag är vår femte dag. Och jag håller så på att gå sönder. Inatt sku jag ha kunnat skänka Sander som tortyrredskap åt nån som behöver. Han har ylat och gnylat non stop hela natten.

Men jag vet inte vad som är bättre, det är ju jobbigt när man inte kan vara där för båda då när båda är sjuka (speciellt inte då Sander kräver ALL uppmärksamhet), men sen är det ju trevligare om det går snabbare över.