onsdag, februari 8

Dagens skämt

Micke har tydligen trott att det har varit semester-semester (sådär i avkopplande, solstolschillande, bokläsande...) att vara med en 9 månaders och en 2 åring på resa. Ha, ha, ha säger jag bara.

Skönt och annorlunda har det varit och jag har ju inte behövt bry mig om matlagning eller städning, men nu har det ju varit jobb typ 24/7 (fast Sander sov bra och vakna bara 1-2 gånger och åt) hela tiden har nån farit nånstans, nån behövt nåt eller nåt som ska plockas/packas med eller nån som ska smörjas, matas, nattas. Hade ju tänkt att mamma sku få lugn och sol och att jag sku mest se på barnen (för hon har ju betalt fullt pris för sin resa med och ville mest få solal) men hon har nog hamnat vara mera delaktig än jag tänkt, att äta med barnen krävde absolut två vuxna. Och nu har hon ju gärna varit det, jag sku bara önskat att hon fått lite mera semester.

Men jag hade ändå inte tänkt att det sku var på nåt annat sätt än arbetssamt. Dessutom gick det nog smidigare och var mindre ansträngande än vad jag tänkt. Och jag låg säkert en halv timme i en solstol då mamma lekte med barnen på stranden! Och sen läste jag säkert 20 sidor i boken wannabe. Men ändå, att min man trott att det varit semster-semester. Säger bara hah-ha.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Miehet, miehet :)

Sara sa...

Oj! Hoppas du gillar. :)

Vad var det riktigt för magåkomma du hade? Det lät inte trevligt.

Michaela sa...

Sara: Jag gilla jättemycket, tycker om du sätt att skriva. Och gällande magen. Läkarnas diagnos är vatsatauti, min egen är att det var gasproblem. Blev så mycket gaser i magen som inte kom ut, berodde säkert på olika bakterier/kryddor/annat, och sen fick jag medicin som sku stoppa spyor och diarre (vilket jag inte hade men som säkert läkaren i egypten tänkte att jag sku få, fast jag vet nog inte vad jag fick, tog bara emot allt som fick mig att överleva heresan) och sen blev det mera stopp i magen och allt bara bubbla på och gjorde så ont och sen torka jag säkert ut just på grund av febern och flygresan och blev helt borta. Tror inte det var nån matförgiftning utan bara nåt som berodde på en massa olika faktorer och en massa saker som gick lite snett i min kropp. För övrigt var jag tredje gången i mitt liv på sjukhus, och för tredje gången med magknip som orsak. Och tredje gången som läkarna nu inte riktigt vad det var.

Sara sa...

usch. :(