måndag, februari 13

Mera. Suck.

Har två barn som sover 20 före 7. Och nu vet jag inte vad jag ska göra eller vad de tänker göra? Kommer båda att vakna efter 40 minuter eller är det endast Sander som gör det? Borde jag gå och sova nu om de tror att det är natt. Eller borde jag bara förbered för vad som kanske blir natten. Dethär var svårt.

Arthur blev nu riktigt sjuk. Kokhet, diarre och spydde upp all sin saft över mig. Hans matintag idag är totalt två små paket russin, några paprikabitar, typ 10 pop-corn och svartvinbärssaft. Värkmedicin vägra han ta. Å mitt i buu-klubben sa han att han vill och sova. Så han somna sen under tre täcken. Sander somna i samma väva i min famn när jag vandra i sovrummet med honom när han inte kunde vara tyst nån annenstans än i min famn och Arthur ville ha mig i sovrummet. Kände mig igen väldigt otillräcklig.

Och det jag mest av allt önskar är att jag sku kunna gå och sova och sen få sova ostört (utan skit i sängen eller spyor över mig eller barn som ska ha dricka/mat eller som ska pajas eller bäras) och vakna upp till att alla är friska och krya och mår bra. Jag ogillar sjukdomar väldigt starkt!

Inga kommentarer: