onsdag, februari 29

Femte natten

Jag känner att jag håller på att bli sjuk igen, så pumpar i mig en massa finrexin, har en tent imorgon. Tror att en delorsak till att jag håller på att bli sjuk är att jag sovit rätt lite och dåligt på sista tiden. Eller de sista 3 nätterna.

Sander har nu i 5 nätter varit utan mat. Första så lät han själv bli att äta. Andra så hjälpte pajning och rumpgungning jättebra. Tredje var hemsk men det var säkert mest för att det var tandsprickarnatt. Jag steg upp med honom och vagga runt en 10 gånger. Fjärde gick någorlunda med hjälp av värkmedicin. Femte, alltså inatt, var tandorolig igen och där vid 4 så vad han riktigt lessen och jag gick med honom i 10 minuter men sen lugna han sig. Men annars så var han 11 timmar utan mat (lite vatten nog) och vakna på gott humör.

Nu är det bara att köra på. Han klarar sig helt bra och jag tror gnället och det lilla gråtet berott på tandsmärta, men ibland sku jag hellre bara truga flaska i munnen än att stiga upp och lugna honom i famnen. Och jag måste ju stiga upp och gå ut om han blir lessen för annars väcker han säkert också Arthur.

Inga kommentarer: