lördag, februari 18

Bort idag

Min mamma är nog bra.

Hon jobbar ju som fastighetsförmedlare och ser en massa skilsmässo i sitt jobb. Därför meddela hon tidigare i veckan att hon kommer och ser efter barnen inatt och så far vi på hotell, för att ha lite tumistid och för att få sova en natt (Sander och nätterna har inte varit roliga på sista tiden). Jag så förstås nej och konstatera att vi kan fara ut och äta om hon ser efter dem på kvällen, nätterna är ofta kaos på nåt sätt och det är bäst med två på plats.

Men så tala hon nu om det igen och jag konstatera nu att det sku vara rätt skönt att sova en natt och att ha lite tid med Micke, det var ju nog en tid sen vi gjorde nåt bara vi två. Och det är ju nog ändå vi som är viktigast, för om vi inte funkar så funkar nog inget, så tumistid är ju bra.

Så inatt ska vi sova i Alberga, Esbo. Mamma kommer 5-6 tiden med hunden hit och så far vi ivåg och kommer tillbaka på dagen imorgon. Sen ska Micke på jobb igen (han är också idag). Och jag ser helt sjukt massa fram emot det. Första natten Sander är utan mig men tror nog det går helt bra, nu somnar de väl nångång och fast de nu alla sen är vakna i 2 timmar på natten så är det ingen större skada skedd, de kan ju sova imorgon sen mera.

2 kommentarer:

Eva sa...

LÅter skönt! NJUT! Vilken fin mamma du har

Michaela sa...

Jag njöt faktiskt, och min mamma är nog bra. Utan hennes gnällande sku vi nog aldrig farit.