söndag, februari 19

Hemma igen

Vi hade en jättelyckad hotellnatt. Vi drack en flaska skumpa, åt tre rätters måltid, skratta helt massor, mindes gamla tider och sakna barnen (bara lite då jag börja fundera över Arthurs söta dansande och då det fanns söt lejonmjukisdjur i rummet). Sov gott (fast jag nu först vakna 6 men sen lyckades sova till 8) och åt alltför mycket hotellmorgonmål.

Här hade också allt gått bra. Förstås. Sander ville inte riktigt somna igår men hade sen sovit till halv 5 och då druckit mjölk. Arthur hade sovit hela natten i egen säng. Såna nätter som vi aldrig har då vi är hemma. Sander var som inget när vi kom hem medan Arthur tog det lite hårdare. När han sku somna för dagsvilan var han helt hysterisk och sku bara krama mig, så jag krama honom tills han somna. Men det hade jag räknat med. Så är det också ibland då jag varit i skolan.

2 kommentarer:

Sara sa...

Vad skönt det låter! Härligt! Vi borde göra detsamma.

Michaela sa...

Alltså det var så toppen. Rekommenderar faktiskt. Min man är ju jätterolig och härlig att hänga med, hade nog lite glömt det. För oss är det alltid så att ena är med barnen så jag tänker inte ens mera på att vi två kan göra nåt tillsammans.

Men det var helt skitkul. Och att sova en hel natt var härligt.