onsdag, juni 2

Dåligt, dåligt

Har idag varit och skrivit inträdesförhör till företagsekonomi i Arcada, och det gick dåligt. Riktigt dåligt. Är så van att kunna det mesta, men nu var det nog inte så. Och jag hade ju nog läst, men fokuserat helt fel. Förstod och kunde grejer sådär i grova drag men kom nu inte ihåg om sokos julförsäljning ökat eller ej, eller hur nåt konstigt företag permitterat sina anställda, eller om det var 36 miljoner som Sok betala ut i bonus(visste nog att det var 3,5%). Och det var mest flervalsfrågor där man fick 1 poäng för rätt och -0,5 för fel och 0 för inget svart. Så jag måste riskera lite, men våga inte ändå alltför mycket. Och sen gröta min hjärna ihop sig. Hade ingen aning om vad en hektar är, eller hur man dividerar utan miniräknare. Fick huvudvärk och sku ha velat ha kaffe. På essäfrågan blev jag nervös när det fanns begränsat utrymme så våga inte skriva. Nåja. Hoppas att alla som sökte dit kommer in till Hanken så att jag kommer in dit. Men chanserna är inte alltför goda. Gymnasieelever är ju så smarta, och också såna som läst till andra skolor. Jag vet bara när Arthur är hungrig, trött, har ont osv. just nu. Inget smartare. Men hoppas så att jag kommer in. Snälla. Nån.

Sen höll jag också på och krocka när jag körde till stan. Sku köra om på motorvägen men tydligen var det en bil brevid mig, som tur tuta den, annars sku det ha gått dåligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nej vad synd! Självförtroende får också en törn när det går skit i något inträdesförhör eller arbetsintervju och man känner sig skit.

Men har du skrivit ut dig från Hanken redan? I "värsta" fall kunde du i såna fall ta några logistikkurser på Hanken som du säkert skulle få till godo sen vid på arcadas företagslinje för logistik?

Ha det skönt på landet! Jag kommer att jobba hela sommaren, 5 månader i sträck, så det blir inte så hemskt mycket gröngräs för min del denhär sommaren... :(

Kämpekram!
-Malin

Michaela sa...

Jag är nog ännu inskriven på Hanken så det är ju nog ett bra alternativ, har inte hunnit tänka så långt ännu bara, var alltför inställd på att jag kommer in dit...

Att jobba 5 månader i sträck läter inte als lockande. Har du blivit klar ren? Var jobbar du?