fredag, maj 27

Fredagseftermiddag på stan

Arthur behöver en rock, jobbigt att alltid klä på halaren och fleecen skyddar inte mot vind. Så vi for alla till stan. Hade först tänkt sjala Sander men bestämde för att testa hur det går med dubbelvagnen. Det gick utmärkt.
Den ser ju rätt stor och skrämmande ut men vi har hittills rymts in allestans, vi åka metro till centrum och det gick också bra. Den är helt sjukt lättstyrd, lika som teutonia spiriten (är halva denhär, enkelvagn), om inte kanske ännu lättare när den är så stabil. Handtaget kan också sättas helt som man vill. Det var bra köp.
I Jesper Junior hitta vi ingen billig rock, men Arthur hitta skyltfönstret!
Sander sov hela tiden.
Vi gick till Rax och äta pizzabuffet. Här stal Arthur en lökring men gilla inte, jag gilla inte heller. Mickes kycklingklubbar var däremot otroligt goda enligt Arthur. Annars var ärter, ananas och pizzabröd det som gällde.
Han ska bara äta själv, så tomatsoppa gick inte ner. Rätt länge orka han sitta, men sen blev han hyper och sprang omkring och glädjetjöt i forum. Fasar för vår kryssning.

Sen kom vi hem, Arthur satt på nya rocken och jag satt på tvn för att han sku lugna sig. Som tur hjälpte det, men jag är helt slut och då var vi två vuxna.

Inga kommentarer: