torsdag, maj 19

Stockholm kanske?

Jag är ressugen. Så jag fundera Stockholm, två nätter på båt och en natt på Scandic Hasselbacken. Nästa veckoslut sku passa bra, fara på lördag och komma hem på tisdag. Sku vara roligt att komma bort.

Men sen är det ju en massa att fixa och fundera på. Hur ska vi sova? Hurdan hytt? Vad för vagn och bärgrejer med? Finns det pottor (för jag tror inte ens att Arthur mera kan skita i blöja)? Och kan Sander resa helt utan nån ID, han har ju inte ens kela-papper? Och hur ska vi i så fall få med någo saker som blöjor och miljarder byteskläder åt Sander? Och är det nu värt att sätta typ 500 euro på det när vi ändå borde börja fundera på bostadsköp?

Ja. Så jag funderar vidare. Sku nog vara roligt att fara, men sku inte borda vara alltför trött.

2 kommentarer:

puva sa...

vi var i Stockholm med en natt på hotell (på Östermalm, hette det kanske Park? minns inte, men det var riktigt bra) efter jul och det gick hemskt bra. visserligen hade vi bara ett barn med oss men anyway: vi hade en tvåpersoners hytt på Silja med en resesäng som V sov i. trångt var det men det gick bra. det fanns nog ingen potta i hytten men jag antar att något sådant skulle gå att fixa om man mejlar på förhand. vi har heller inget pass åt henne men det behövs inte på båten, det tog vi reda på. ingen kollade något på henne, hennes soc.signum hade jag förstås skrivit ut då jag beställde biljetten, men efter det var det ingen som ville veta något om henne.

på hotellet fick hon sova i en rymlig spjälsäng. dagssömn sov hon i vagnen, det gick också fint.

något vi inte utnyttjade, men som finns på femte våningen i Kulturhuset precis vid Sergels torg, är Barnens hus. Eller hette det så? hur som helst, en hel våningsyta där barn kan leka av sig. verkade jättebra.

men det där med att resa med en miniatyrmänska och en lite större liten mänska, det har jag inget att säga om...

Michaela sa...

Tack! Och detdär med barnens hus hade jag ingen aning om, det låter ju jättefint. Mamma kan gå och shoppa och pappa gå och leka med Arthur!

Men ännu har vi inte bestämt nåt, mest faller det väl just nu på det ekonomiska och eventuell trötthet.