lördag, maj 28

Reseredskap

För mycket valmöjligheter är jobbigt. Imorgon far vi på kryssning och frågan är ju vad vi ska ha med för bärredskap och vagn.

Dubbelvagnen ryms inte i hytten så den är utesluten. Vår enkla teuntonia spirit ryms, men är stor, så det blir vår babyjogger resevagn. Tar också med vagnkassen så kan Sander sova i den på natten på båten. Sku i och för sig också kunnat ta med båda enkelvagnarna men då sku vi båda hela tiden måsta ha koll på varsin vagn.

Sen släpar vid med ergo bärväskan som Arthur kan bäras i (borde så köpt manduca som å sku funka för Sander ren) medan Sander är i vagnen. Tänkte lämna vagnkassen på båten och ha honom bara i sovpåsen i vagnen, då kan Arthur sova i vagnen när det blir dagssömn dags för honom. Och när Arthur sover så sätts Sander i hug a bub bärsjalen. Sen tänkte jag ännu släpa med ringsjalen som är snabb att använda och där kan Sander vara på båten när vi äter och så och inte vill vara i vagnen. Sen ska vi också ha selen åt Arthur så att han inte springer under bilar. Massor att komma ihåg.

Hur mycket lättare sku det inte vara om man inte hade så stora valmöjligheter? Och ja, människor utan barn hängde nog säkert inte med i denhär texten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nu blev jag nyfiken, vad är det för sele ni har åt pojken?

Linn Jung sa...

haha, till och med en MED barn hade lite svårt att hänga med här!

Michaela sa...

Nu hoppas jag att sele är det rätta ordet för "valjaat", koppel är mera beskrivande men så kan man ju inte kalla det. Men vi har sånhör från prisma: http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=3tba6h3fv5mq4svn&kategoriaTunniste=LastenTurvaTuott&path=Lapset%2FLastentarvikkeet%2FLastenTurvaTuott&osuuskauppa=HOK-ELANTO&pageName=Main

Den är helt ok, men finns mycket som sku kunna förbättras med den.

Linn: Du har rätt, barnvärlden är krånglig för en som också är inne i den. Sen så har jag kanske döpt vissa saker till något helt eget, för alla redskap har ju nog fina egna namn.

Peppe sa...

jag tänkte skriva exakt samma sak som Linn. You lost me at babyjogger.

men ni verkar vara så sjukt välförberedda att allt måste gå som smort.

Michaela sa...

Peppe: Tycker att en del av det roliga med att resa är att förbereda och fundera och fixa så att allt går så smort som möjligt. Så välförberedd är jag alltid jag far nånstans med barn(en). Har just tex packat med 6 stora russinaskar, mandlar, riskakor, mjölktetror, bananer och muffinsar, bara ifall Arthur blir hungrig. Och då är vi inte ens borta 2 dagar.

Liw sa...

Haha, det är inte lätt att få till logistiken...

Åh, har helt glömt att höja huvudänden. Tack!
Lök lät å smart :-)