torsdag, maj 5

Kort presentation

Hej! Jag heter Sander och är nu 35 timmar gammal. Jag har inte haft ögona öppna många gånger sen jag föddes och jag har också röda och uppsvällda ögon. Min mamma var en dålig mamma och satt en tutt i munnen på mig, hon uppskatta inte att jag konstant (4,5h av förmiddagens 5) sög på bröstet. Hon är nog medveten om att det inte är bra för amningen, men mitt grepp är bra och hon är trött och har sjuka bröst.

10 kommentarer:

Sofia sa...

Oj oj vilken söt kille :) Sander är ett jättefint namn! Lycka till med allt! Det går nog snart lättare då ni har hittat era rutiner!

Sara sa...

jättefint namn!

emilia sa...

i med tutten bara inte tror jag att de skadar ammningen! Vilken sötis, lycka till!

puva sa...

hej Sander, fint namn du har!

Pia sa...

Så söt liten en med så fint namn dessutom :)

Dagny sa...

Hej hej Sander. Du e nog en riktig sötis. Jag heter Dagny och är en av din mammas barndomsvänner. Jag hoppas du och jag kan bli goda vänner. Snart kommer jag och familjen min till Finland och då får vi träffas för första gången, jag gläder mig till det. Din mamma är ingen dålig mamma som gav dig en tutt, hon är en smart mamma som försöker ta vara på sig själv. Kramar

Michaela sa...

Jag tycker också om Sander, både namnet och barnet =) Enda namnet som sist och slutligen uppfyllde alla kriterier och som vi båda var med på. Andra namnet är nog ännu inte riktigt klart, men det är ju inte så viktigt heller.

Och tutten ja, den är nog så härlig. Har sovit åtminstone 2 timmar inatt i sträck i säkert två omgånger. Och då kan Micke också ha honom i famnen. Så skönt när det är ett andra barn och jag ser tutten som nåt positivt och inte som med Arthur när jag inte alls ville att han sku få sån.

Eva - Kakkakaffe sa...

Så roligt att du orkar uppdatera så aktivt. Och så roligt att läsa. Och igenkännande. Och så är jag faktiskt yttepyttelite avundsjuk på namnet, eftersom jag hade det som favoritnamn, men som inte gick hem åt gubben. Så fantastiskt namnval vill jag bara säga ;)

Hoppas på mycket pok (som vi säger här i huset - mjölk alltså) inom snar framtid och mer tuttar åt bebisarna :D

Michaela sa...

Det går så lätt att uppdatera då man hela tiden måste amma! Då kan man ju lika bra skriva lite, speciellt då jag ännu också tycker att det är så roligt att läsa om första tiden med Arthur.

Liw sa...

Jag vill att Alma ska ta napp också men den bara åker ut. Det kommer väl. Dock har mjölken runnit till på riktigt så små tuttandet är över just nu :-)

Kram