måndag, oktober 10

Bilder från idag

Sander var störtnöjd när han kom upp till bordshöjd! Arthur har börjat bli egennyttig och låter inte Sander ha någo leksaker.


Eftermiddagen var grå så jag for med barnen till Helsingin leikkiluola. Det var helt jättelyckat. Arthur hoppa och studsa och jag och Sander sprang efter. Sen investera jag i en hot dog åt Arthur före vi for hem. Mycket lyckat det med eftersom han gick och Sander var i enkelvagnen. Välspenderade 10 euro alltså.

2 kommentarer:

Hanna - RamSamSaa sa...

Sander liknar dig helt massor! Vi har en gång varit till Leikkiluola och Elias tyckte så om de. Vi borde gå dit tillsammans. Hur ser er vecka ut, hinner vi komma och leka någon dag? Onsdag eller fredag förmiddag?

Michaela sa...

Vet du jag tycker också att Sander liknar mig, men du är den första andra som sagt det. Arthur liknar, och har alltid liknat, Micke helt jättemassor.

Fredag sku passa bra. Jag måste till skolan typ kvart före 12, men nu hinner vi ju leka före det. Kan kolla med dig på fb. Och nästa vecka (före vi flyttar) sku vi kanske kunna fara till leikkiluola om ni har ledigt.