fredag, oktober 14

Med Sander på tumis

Min mamma var just här och plocka med Arthur till Pojo för natten och morgondagen. Micke for på nattur till jobbet. Så det är bara jag och Sander här hemma. Har en hemtent att skriva på och ett case, och sen borde jag ju flyttstäda lite och plocka ihop saker (men har ännu inte heller några lådor att packa nåt i) och sen sku det vara skönt att bara slappa och titta på tv och mysa med Sander, och kanske äta pizza. Ja och sen måst jag nu ännu slutligen bestämma hur vårt badrum skall se ut, och jag hatar så innerligt kakel för tillfälle.

Får se vad jag får gjort. Motivationen är inte riktigt den högsta. Imorgon hoppar jag sen på buss med Sander och så ska vi få klädskåpen på plats med Micke och sen kommer hela familjen hem på kvällen. Tiden går nog så snabbt.

3 kommentarer:

Jannie sa...

har du remppagubbar? om int, kan jag föreslå två stycken finlandssvenska, ganska förmånliga.

mammaspring.com sa...

Spännande med flytt, fast samtidigt otroligt tunt! Hoppas det blev lite pizza och mys trots stressen och alla måsten

Michaela sa...

Jannie: Min storebror har firma som gör remonter så de fixar badrummet, resten har vi gjort själv. Men tack för omtanken.

Mammaspring: Spännande är det nog, men tungt. GJorde det sist för 1 år sen, som tur, så vi har inte så mycket överlopps saker. Men nu har vi ju å andra sidan ett till barn. Och vi har fört rätt mycket dit ren, men ändå svämmar det över här hemma. Man har så mycket onödigt skit.

Och pizza blev det sen inte (nån gammal couscous köttfärsfundering istället) tänkte att jag sku vara ekonomisk. Det blev istället tidigt i säng och ett castle avsnitt. Idag får jag vara effektiv istället.