måndag, oktober 3

Sander 5 månader


Igår åt Sander:
7.30-Havregröt gjort på ca 70 ml ersättning plus äppel-plommon pure
ersättning
10.20-En hemgjord blomkål, potatis, morotburk
11- tiden 120 ml ersättning
1.15-En burk äppel-plommon pure (då var han megahungrig)
halv 3 tiden- ersättning och igen före han somna halv 4 ca 100 ml ersättning
halv 6 -100 ml ersättning
18.45 - Havregröt gjort på 130 ml ersättning och nästan en hel butikplommonburk (han sku ha kunna äta mera, men spydde efter en timme upp mycket)
halv 9- ersättning i sängen

Och på natten drack han typ 3 dl ersättning (2.20, 4.40 och 6)

Hittills har han fått plommon, majs, potatis, morot, blomkål, zuchini, äppel, päron, banan, nektarin och muksus havregröt. Allt går ner. I mängder.

Han sover oftast 3 gånger per dag, en längre på 1,5-2h, och två kortare på 30-45 min (ibland 4 om alla är korta). På dagen somnar han lugnt, utan att skrika eller nåt, i vagnen eller i famnen eller i famnen med flaskan. På kvällen somnar han oftast själv i egen säng efter att jag gått in och ut och satt in tutten och gungat honom en mängd gånger. Sover första passet i egen säng och sen brevid mig. Han äter 3-4 gånger per natt och på morgonnatten är han jätteknorrig. Sover oftast från 20-07.

Han följer med och tittar och Arthur är det bästa han vet. Arthur får göra vad som helst åt honom och Sander tjuter av skratt när Arthur skrattar. Han far med fart fram och tar vad han ska ha, ofta slår han sig i nåt och blir lessen och måste tröstas. Han vill alltid vara med och sätta allt i munnen just där Arthur är, så har ren fått börja medla bråk när Sander tar allt Arthur har =) Sander är jätteglad och nöjd så länge han får vara med, när Arthur är med är han ännu nöjdare. Just nu är han i en nöjd-period.

Han är en spyare och spuglar massor! Använder storlek 74 och det börjar bli för smått.

4 kommentarer:

Emma sa...

Hej!

Lee talar ofta om din blogg, men jag är alltid för lat för att söka upp den. Så tur att det fanns en link hit bland Lees kommentarer, så hittade jag fram ändå :) Bara så du vet. Så nu börjar jag (för)följa dig också. Hehe. Söt liten kille på bilden har du iaf :)

H. Emma S.

Michaela sa...

Åjnej, då måste jag ju skriva nåt intressant! =)

Nonnu Neuloja sa...

Otto puklaa myös todella paljon..odotan innolla, että se vaihe on ohi. Aina on vaatteet likaisena itsellä. Ja sänky ja meidän sänky ja sohva ja jokapaikka...blaah!

Liw sa...

Vad stor han är! Här hemma använder Alma fortfarande stl 62/68. Tänk va skillnad det kan vara.