tisdag, januari 17

10 steg!


Man får inte skryta om sina barns motoriska utveckling, men då jag tycker att det är så fullständigt galet och helt ofattbart så vill jag skriva om det, inte skryta om det.

Sander, idag 8 månader 13 dagar, har idag under flera tillfällen gått flera än 5 steg, som mest 10. Det är helt sinnessjukt tycker jag.

9 kommentarer:

Johanna sa...

tell me about it! hehe go Sander go! gullunge!

Eva sa...

Jaa, herregud! Hur kan en åttamånaders gå? Helt sjukt :) Vad är hans mått nu? Han ser så lång ut.

Michaela sa...

Jag fattar inte heller, jag ställer honom hela tiden och stå och förvånar mig över hur han kan flytta fötterna framåt och samtidigt hållas uppe. Men han har ju hela tiden varit som om han var 1-2 månader äldre, aldrig nån baby baby. Han är 77 cm lång, så jättelång också. Och 10,3 kg. Så helt lagom med tanke på längden.

hanna sa...

Oj va han e duktig!! Var inte Arthur också ganska tidig med att gå? Iris tränar stå utan stöd men hon vågar inte ta steg ännu. Iris har varit ca.2 mån tidigare i sin utveckling än Elias. Kanske det är lika med Sander och Arthur :)

Michaela sa...

Arthur gick ju tidigt, tyckte jag iaf då, han börja gå (ta just typ 5-7 steg) 4 dagar före han fyllde 10 månader. Så Sander är nu typ 6 veckor före honom. Med allt annat har Sander varit lite före, sådär 2 veckor, men inte nu. Men han står inte ens så stadigt utan stöd men ändå tar han steg. Arthur var försiktig och gjorde först då han kunde, sån är han ännu å. Sander är sen motsatsen, han gör tills han kan.

Tanja sa...

Han har skyndsamt och se på världen. :) han e nog så duktig. Linnéa lärde sig o svänga sig här om dagen o e nu 6,5 mån.

pia sa...

Duktigt Sander!!!

Michaela sa...

Tanja: Va roligt att hon svände sig. Det är alltid så speciellt när barnen utvecklas. För mig är nog gående endå det mest speciella, kommer så ihåg Arthurs första steg ännu, det är det som är allra tydligast ännu. Och sen förstås svängande, sittande och uppstigand.

Malinofreja sa...

Oj vad fint! Det är nog det tidigaste jag hört att ett barn börjat gå. Skryt du på bara. De flesta (tror jag) kan nog glädjas med er.