fredag, januari 27

Vintervila


Arthur sku inte ta vila på dagen och det börja vara dags för Sanders andra vila. Jag ville gå längs med stranden och hade räknat med att det var plogat, det var det inte. Sen fick vagnens ena framhjul nåt problem och gick inte att låsa så att det går rakt. Det var allt annat än mysigt att skuffa 50 kg, dessutom yla/grät/gnällde Sander hela tiden, han har i två dagar nu haft nåt enormt emot att somna i vagnen, fattar inte vad det är. Arthur som inte sku sova somna förstås och till slut fick jag ta Sander i famnen och lugna honom och sen efter lite galopp med vagnen somna han. Tror jag ska köpa öronproppar åt medresenärerna i flyget. Fint var det och nu vägrar de vakna. Får väl sitta med alla och se på voice of Finland ikväll.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aaah, Voice of Finland! Men tycker ändå att Voice of Sweden är bättre, där KAN de sjunga ;) (Vi som bor ganska nära Åland har de lyxit. Vi ser Sveriges kanaler, YESS!)

Michaela sa...

Men jag tycker nog de kan sjunga i voice of finland också, är helt överraskad över hur sjukt bra folk det finns. Har ju inte hört svenska men det finska är bra,enda programmet jag följer med. Och barnen var också samarbetsvilliga, jag dansa med Arthur och Sander låg på olika dynor och var trött men vägra somna.

Lee sa...

Har du börjat använda Picasa nu? Tack för senast annars, det var väldigt trevligt :)