torsdag, januari 12

Dagen och telefonen

Min nya leksak.

Idag har jag hunnit med mycket. Vakna halv 7 med Sander och skötte hela morgonrumban, sen fick Micke stiga upp vid halv 9 och jag gick i duchen. Sen for jag ut med barnen och Sander somna och jag höll i Arthur när han stod i skrinskor på isen. Sen hem och dumpa barnen åt Micke och iväg till ett loppis. Där hitta jag det jag sökte, ett par skrinskor (men tyvärr i dammodell, sku ha villa ha såna utan taggar) och en klosslåda åt barnen. Efter det till citymarket efter en ny telefon och en subway smörgås. Min 3-4 år gamla telefon dog en tid sen och jag har använt Mickes gamla och den har varit så störande att jag inte ens lagt in nåns nummer.

Sen körde jag till skolan och var där halv 1, hade föreläsning till 4. Sen hem via en klädbutik och söka en klänning åt mamma. Hemma var jag halv 6 och när jag kom in genom dörren var det blodbad då Sander just slagit hål i tungan och tandköttet. Resten av kvällen bestod av mat, tv, kramande, pusslande, bollande, nattande och så kom Jigsi hunden på besök.

Och sen tog Sander, 8 månader och 8 dagar, tre steg utan stöd. Den ungen är galen. Han tror att han kan gå och släpper taget och testar fram.

Och ännu om telefonen. Jag är ingen prylälskare som alltid skall ha det nyaste inom tekniken. Jag äger ingen i-grej och har aldrig gjort det. Jag sku köpa en perusnokia, men knapparna var lite konstiga och skärmen lite liten. Och var denhär med touch-screen för 80 euro. Det är helt sjukt hur utvecklingen gått fram och hur priset sjunkit. Sist jag köpte telefon så var det bra om den hade färg. Och 80 euro för en sånhär telefon som har allt man kan tänka sig och lite till. Fattar inte sen vad en dyrare telefon kan ge för mervärde.

Inga kommentarer: