söndag, december 30

2012

2012 var ett lugnt fint år. (Tycker jag nu i efterhand...)

Vi har inte flyttat nåt, bara bott i vår egna lägenhet i Lojo, vi har inte fått barn och jag har inte ammat och barnen har blivit större. Vi var i februari med mamma till Egypten, sen till Sicilien med Micke när han var pappaledig, på sommaren var vi på bröllop till Uleåborg och på hösten var jag ensam till Tyskland över ett veckoslut. Det största år 2012 är att jag börjat motionera och tagit tag i min hälsa och min livsstil. Sprang också midnight run i Helsingfors. Har studerat och fått klart mitt slutarbete. Micke har jobbat på samma ställe, men nog fått fast tjänst där.

Barnen har varit småbarn. För Sander har det förstås hänt massor. Han var ju bara 8 månader för 1 år sen. Han har börjat gå, slutat äta på natten, börjat dricka mjölk och allt sånt som underlättar. Men nu har det ju varit tungt. Hans tandsprickning har varit hemsk och största delen av året har vi sovit dåligt. Har många gånger per natt fått gå omkring med honom. Sen hade han ju massa problem med magen också. Nu i efterhand tycker jag att allt löpt rätt smidigt med Arthur, men så kolla ja lite i bloggen och läste att det nog inte varit så. Men 2012 har varit ett helt ok småbarnsår. Ett fint sånt. Barnen har fått vara hemma och jag har fått vara massor med dem.

2013 kommer nog att se annorlunda ut. Jag måste nog börja jobba och barnen börja dagis. Jag ska fortsätta mitt nya liv och springa halv maraton.

Inga kommentarer: