onsdag, augusti 7

Dagis & shopping

Det är väl sist och slutligen svårast för mamman. Och nu måste jag väl bara erkänna det att jag har det svårt så att ja kan komma över dethär. Jag hade igår svårt att somna, jag har sovit dåligt och så funderar jag på allt som har med dagis att göra mest hela tiden. För mig har denhär mjuklandingen varit toppen för jag vet ju nog att personlen är jättebra och de har fint med leksaker och så.

Idag sku de bli själva. Vi sku vara liten stund och sen fara. Micke gick med Arthur och efter 10 minuter var han redo att bli där och sa att pappa får fara. Jag tjuvkika lite på honom och han hade inget problem. Var med i lekarna och sökte sig till en av tanterna när han var lite skrämd för leken och hade roligt och lekte med andra barn. Det var ingen grej för honom, bara roligt.

Sander var jag med i 1 timme. Lite titta han åt mig ibland men hitta sen en tant att leka med och sen gick de ut och jag sa hejdå och han vinka glatt. Jag var helt tom i kroppen och sku ju ha kunna börja gråta. Så jag gick och shoppa och övertala mig själv att "det är värst för mamman". Han hade inte gråtit nåt och allt hade gått bra men ärtsoppan hade nu inte smakat.

Och hur klara jag mig då. Nå i KappAhl fick jag näsblod för första gången på flera år. Men annars så lyckades jag väldigt bra spendera pengar. Kurabyxorna var 50% rabatt i KappAhl så nu har vi 2 uppsättningar såna (så att det också finns ett set på dagis) och så blev det sockor och underkläder åt barnen. Och lite åt mig med.

Nå. Men det blir nog bra dethär med dagis. Känner mig hoppfull. Vi tog nu veckoslut för man har märkt på barnen att de är trötta och gnälliga hemma och nu har de en positiv bild av det och så fortsätter vi igen på måndag.
 
Jag köpte en skjorta med fåglar och en med tigrar åt mig. Jag har lite mönstekläder och gillar såna sällan men dehär fastna jag för.

På H&M hitta jag Angry Birds väska för 10 euro och Arthur har så önskat sig en sån som dagisväska. Så han var nöjd. Nu måste vi bara hitta nån blixten väska åt Sander.

Inga kommentarer: