söndag, juli 13

Oförutsägbart.

Nu är vi hemma och snart ska vi börja vår första natt som 5 personers familj. Ska bli spännande. För livet med nyfödd är ju så förutsägbart, man vet ju inget. Somna hon nu för en längre stund? Vill hon äta igen om 5 minuter? Vill hon bara vara nära? Är det nåt som snurrar i magen? Vill hon bara suga eller är hon hungrig?

Jag är glad att vi hölls på sjukhuset ända tills idag. Jag visste att första "riktiga" natten sku bli jobbig och i annan miljö är det lättare att orka. Ungen sov en längre stund till 8 tiden på kvällen och sen börja sugande. Det var sug, sug, sug och jag vet inte ens när det sluta. Kvart före 2 mitt i natten gick vi efter dricka och för att titta runt och sen blev Micke och gå lite med henne medan jag slockna för en kort stund tills hon igen ville suga. Lyckades få in bröstet liggande och nångång halv 4 vakna jag av att hon sov fint brevid mig. Sen sov hon väl till halv 7. Idag drog hon också megasovpass när vi kommit hem. Hon åt 1 tiden och sen sov hon tills nästan halv 6. Nå jag sov ju med en stund men om jag sku ha vetat att hon sovit så länge sku jag väl också gjort det längre.

Nu ska jag se om jag får henne flyttad till sängen och sen ska jag å försöka sova. Har ren 2 gånger trott att hon somna men det har hon ju då inte.

Inga kommentarer: