tisdag, november 3

Borde inte

Inatt var jag trött. Efter att jag ammat och rapat ungen klart brukar jag bära en stund på honom så att han får fast i sömnen så att han inte ligger och viftar i sängen och tror sig villa ha mera mat... Inatt våga jag inte göra det för jag var så trött. Höll på att falla in i ytterklädsställnigen och hölls över huvudtaget inte på fötter. Va så rädd för att jag bara sku kollapsa eller somna gående och tappa ungen.
Det hjälpte inte heller för min trötthet att Arthur ville äta med 2,5 h mellanrum. 23.45, 02.15, 04.45 och 07.00. Och det otroliga är att han äter från båda brösten alla gånger så han är på riktigt hungrig

Det är många saker som jag gör med honom som jag vet att jag inte borde, men eftersom det förenklar livet så mycket gör jag det. T.ex: Lyfta upp honom ur vagnen när vi är ute och går och han gråter, ha honom och sova fast i mig i vår säng, amma eller vaggga honom till sömns.. jaa listan kan säkert göras lång.

Men allt som gör att han är nöjd är värt problemen vi kommer att ha i framtiden, för det är så hemskt när han är missnöjd.

Nöjd för stunden i babygymet

2 kommentarer:

Dagny sa...

D ja ha lärt mig e att du aldrig, aldrig kan bära, vagga eller ge ditt barn för mycket närhet. Skäm bort ungen med närhet så länge du har möjlighet till det. Bara vad jag har hört :) Kram!

Michaela sa...

Tack Dagny! Tror på dig så ska nog fortsätta att bära på den lilla klimpen dagarna långa