fredag, november 6

Vår sömn

23.55, 01.45, 03.30 och 06.10 har jag ammat inatt. Då somna han 9 tiden och vakna 20 över 7. Är en trött mamma som söker energi av shoko. Själv gick jag först och sova halv 11, fick dåliga nyheter från Ecuador så tog och ringde dit. Min hostpappa och syster hade hamnat i en alvarlig bilolycka. Inte alls roligt, men som tur överlever båda.

Tänkte att detta med att vakna 4 gånger har varit enstaka misstag, men när det händer varje natt kan det inte vara misstag. Hoppas på en förändring! Men inatt sov han de två första passen i ege säng (säkert varför han vakna och sku ha uppmärksamhet så snabbt efter första amningen), sen var han lite gnällig och jag trött så då tog jag honom in till mig. Ska inatt försöka vara starkare och ha honom där hela natten. Hoppas bara jag hinner sova före det.
Egentligen är ege säng för tillfället en förlängning av vår säng, men planen är att när han sover bra där så sätter vi tillbaka väggen. Ja, jag är medveten om att vårt sovrum är kaotiskt.
Ja, och såhär tokigt kan det gå när man är trött och tror att man är hungrig och sen lutar mamma en mot axeln och märker inte att det kommer en spya före man rutchat ner för axeln och fått all spya i ansikte. Och sen blev det ansiktstvätt och klädbyte.

Inga kommentarer: