torsdag, november 26

Natten i Malmgård

Såhär pigg och vacker är jag idag

Inatt skedde ett under. Ungen vakna första gången halv 12 för att äta och då somna han kanske halv 9 och åt före 8 sista gången. Det betyder att han var utan mat i över 3,5 h. Att sova i 3 timmar var otroligt utvilande, kände mig helt megapigg 12-tiden, så hade svårt att somna om. Fundera bara hur otroligt det var att han sovit så länge.

Orsaken var kanske att han drack 90ml ersättning när han vanligtvis drar 50, men igår på kvällen var brösten inte alls lockande och det var bara gråt så han fick dricka på. Nu har tårarna också börjat komma och så har han börjat dra ner nedreläppen när han blir lessen, han ser så sorgsen ut.

Resten av natten var ganska normal. Det gick 2 timmar mellan matning och sen 2,5. Efter det fick han problem med magen och jag måste bära på honom 5-tiden, efter det ville han äta åtminstone 1 gång i timmen ända till halv 8 när vi steg upp. De sista 3 timmarna sov han med mig. Och nu sover han igen på soffan. Han är nog så söt, fast han äter 16-17 gånger per dygn! Och ja, han äter faktiskt varje gång.

2 kommentarer:

Katharina sa...

Oj, vad duktig du är..! Han verkar verkligen vara en storätare den där sonen din..;)

Michaela sa...

Ja, det är han!