fredag, november 27

Tjuvstartar lillajulen

Fast jag är väldigt omedveten om vad som sker i världen och bara tar dagarna som de kommer så har jag inte undgått att det snart är jul, eller snart och snart... Alla tidningar, reklamblad, bloggar och butiker skriker ju ut det! Så idag har vi fixat jul här hemma och snart ska vi, en dag i förväg fira lillajul med min mamma, Jigi och min bror plus sambo (som imoron far för 3v till Thailand. Jag vill å!). Det till ära har vi sökt upp vår julgran.
Micke och Arthur fixar ihop julgranen. Micke har varit hemma idag och jag har äntligen kunna reda upp kökskaoset, för fast Micke fixar i köket missar han alltid nåt, å ja kan ju int klaga hela tiden. Ja, då är det skönt att fixa själv ibland.
Tadaaa! Observera julstjärnorna, nötterna, godiset och ljusen. Nu kan julen börja!

Dethär får bli Arthurs lillajulsklapp. Fick HM paket idag och fast det sku ha varit fiffigare och skicka tibaks och ta en storlek större, så häller vi den och använder den i 1 månad. Den är ju så söt!

2 kommentarer:

Jill sa...

Så fint med en vit gran! Kanske det ända vita vi får se i December...

Michaela sa...

När det endå en gång är en plastgran så kan den ju då lika bra vara vit, för vitt är ju mycket finare än grönt. Och jaa, det ser nog inte ut att bli någon snö i år.